3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Kursiyerler belgelerini aldılar

KURSİYERLER BELGELERİNİ ALDILAR

Ordu'nun Fatsa ilçesinde açılan “Tekstil Sektörüne Vasıflı İşçi Yetiştirme Kursu” sona ererken, kursiyerler belgelerini protokolün elinden aldılar.

Ordu İŞKUR Müdürlüğü, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) ve Fatsa Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nce açılan “Tekstil Sektörüne Vasıflı İşçi Yetiştirme Kursu” sona erdi. Kursun sona ermesi dolayısıyla FATSO Konferans Salonu'nda belge töreni düzenlendi. Belge törenine Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclisi üyeleri ve kursiyerler katıldı. Belge töreni, iki kursiyerin konuşma yapmasıyla başladı.

Daha sonra konuşan FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Tekstil Sektörüne Vasıflı İşçi Yetiştirme Kursu'nda 25 kursiyerin başarı belgesi almaya hak kazandığını belirtti. Karataş, “Bugün kursiyerlerimizin haklı sevinçlerine ortak olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. FATSO olarak bizler her ortamda ülkemizde işsizliğin değil, mesleksizliğin olduğunu savunduk. Öyle ki ülkemizde artık 'Ne iş olsa yaparım' devri kapanmıştır. Dolayısıyla artık eğer bir iş sahibi olmak istiyorsak öncelikle bir meslekte uzmanlaşmış olmamız gerekmektedir” dedi.

Daha sonra sırasıyla İŞKUR Şube Müdürü Recep Özcan, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Kaymakamı M. Selman Yurdaer, birer konuşma yaptı.

Tören, kursiyerlere belgelerinin verilmesiyle son buldu.

KURSİYERLER BELGELERİNİ ALDILAR
KURSİYERLER BELGELERİNİ ALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 15:09:02
Güncelleme :30 Aralık 2010 Perşembe 13:58:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?