4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Lefter'den şampiyonluk dileği

LEFTER'DEN ORDUSPOR'A ŞAMPİYONLUK DİLEĞİ

Orduspor'un 1971-72 futbol sezonunda teknik direktörlüğünü yapan Türk futbolunun unutulmaz ismi Lefter Küçükanyonyadis, hasta yatağında eski takımı için şampiyonluk dileğinde bulundu.

Orduspor'un kurulduğu yıldan, futbolu bıraktığı güne kadar 17 yılda 570 kez Mor-beyazlı formayı aralıksız giyen, savunma oyuncusu olmasına rağmen futbol hayatı boyunca sarı ve kırmızı kart görmeyen, Pele lakaplı efsane futbolcusu Erol Aydoğdu, eski teknik direktörü Lefter Küçükanyonyadis'i Büyükada'daki evinde ziyaret etti.

Güngören Belediyespor maçını izlemek için gittikleri İstanbul'da Orduspor yönetim kurulu üyesi Uğurcan Ataoğlu ile eski teknik direktörünü ziyaret ederek hasret gideren ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Erol Aydoğdu, Lefter Küçükanyonyadis'e isminin yazılı olduğu bir Orduspor forması hediye etti. Eski futbolcusunun ziyareti ve hediye edilen Orduspor forması karşısında duygulanan efsane futbol adamı, "Benim teknik direktörlüğünü yaptığım dönemde Orduspor, ligi 5. sırada tamamlamıştı. 40 yıl sonra yine

Orduspor formasını karşımda görmek beni oldukça duygulandırdı. Size çok teşekkür ediyorum. 26 yıllık şampiyonluk hasretinin bu yıl dineceğine inanıyorum. Orduspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" dedi.

Erol Aydoğdu ve Uğurcan Ataoğlu, 1971 yılında hastalığı sebebiyle futbolu erken bırakmak zorunda kalan Orduspor'lu Yusuf Katırcıoğlu'nun jübilesine katılarak Şöhretler Karması'nda santrfor olarak forma giyen 'Berlin Panteri' Turgay Şeren'i de ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Turgay Şeren, Orduspor'un 26 yıllık özleme son vermeye en yakın takımlar arasında ilk sırada olduğunu dile getirerek Mor-beyazlı takıma başarılar diledi. Turgay Şeren, "Sağlığım elverdiği takdirde Orduspor'un

şampiyonluk gecesine katılmak isterim" diye konuştu.

LEFTER'DEN ORDUSPOR'A ŞAMPİYONLUK DİLEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 12:00:04
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 17:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?