5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Magandalar muhtar evlerine dadandı

Ordu Belediyesi tarafından bir ay önce hizmete açılan Subaşı Mahallesi Muhtar Evi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. 

Şehir merkezinde 'oturma grubu, durak' gibi kent mobilyalarının sık sık tahrip edilmesine bu kez muhtar evleri de eklendi. Ordu Belediyesi'nin 'Her Mahalleye Muhtar Evi' çalışması kapsamında bugüne kadar 5 mahalleye inşa edilen muhtar evlerinden birisi kimliği meçhul kişilerce tahrip edildi. Bir ay önce hizmete giren Subaşı Mahallesi Muhtar Evi'nin çatısındaki yağmur oluk borusu, bahçesindeki antik ferforje ve oturma bankları dün gece bilinmeyen bir saatte tahrip edildi. Tahribatı yapan kişilerin ferforjelerin demirden yapılan sivri uçlarını dahi kesmesi şaşkınlıkla karşılandı. 

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, bu tahribatı yapan insanları kınadığını belirterek, "Herkesi şehir kültürüne sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi.
iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2006 Çarşamba 18:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yıldıray kiltan IP: 88.226.172.xxx Tarih : 30.11.2006 13:47:06
Bu gibi olayların önüne geçmek için kamera sistemi kurulmalı. Her sokağa veya caddeye kamera sistemi kurulsun. Artık dünyanın her yerinde bunlar var.Niye Ordu'ya kurulmuyor. Böylece bu gibi olayların önüne biraz olsun geçilmiş olur.Ayrıca hırsızlık, yaralama vb. olaylara yeterli cezalar verilmiyor ve herkes istediğini yapıyor.