3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Menfeze terk ettiler!

YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİ MENFEZE TERK ETTİLER

Ordu'nun Fatsa ilçesinde henüz göbek bağı düşmemiş olan ve bir haftalık olduğu tahmin edilen bebek, şehrin en uzak noktasında bir menfezde terk edilmiş halde bulundu.

Fatsa'nın Dolunay Mahallesi'nde dolmuştan inen birisi genç iki bayanın yolun karşısına geçerek menfezin bulunduğu yere indiklerini ve ardından yeniden yola çıktıklarında telaşlı bir halde yoldan geçen araçlara el kaldırdıklarını gören mahalle sakinleri, kadınlar gittikten sonra menfezin bulunduğu yere baktıklarında yeni doğmuş bir bebek buldu. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, küçük bebeği Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Dolunay Mahallesi yakınlarındaki ailesini ziyarete giderken olaya tanık olan Fatsa Damla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şule Kibar, "Menfeze indiğimizde sarı renkli, el dokuması yün yeleğin içine sarılmış bebekle karşılaştık. Yardıma muhtaç ailelerle sürekli ilgileniyoruz, ancak ilk kez bu kadar küçük bir ihtiyaç sahibiyle karşılaştık. Şok edici bir durum" dedi.

Polislerin "Damla" adını verdi bebeği terk edenlerin bulunması için çalışma başlatıldı.

YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİ MENFEZE TERK ETTİLER
YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİ MENFEZE TERK ETTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2010 Salı 18:45:03
Güncelleme :27 Temmuz 2010 Salı 18:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?