5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

MHP'den Yayla şöleni

Kumru MHP İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen şenlikler gündüz Düzova Yaylasında güreş ve akşam şehir stadında türkü şöleniyle gerçekleşti.

Düzova Yaylasında başlayan proğrama eski İçişleri Bakanlarından Prof.Dr. Meral Akşener, MHP eski İstanbul Milletvekili Mehmet Pak, MHP Ordu eski Milletvekili Yener Yıldırım, MHP Ordu İl Başkanı Rıdvan Yalçın, MHP İzmir İl Başkanı Musavvat Dervişoğlu, Soya Genel Müdürü Yaşar Pamuk ve çevre MHP ilçe ve Belediye Başkanları katıldı. 

Eski İçişleri Bakanlarından Prof.Dr. Meral Akşener yaptığı açılış konuşmasında 59. AKP Hükümetine yüklenerek: "Onlar zenginlerin sofrasında oturur,oğlu 2 trilyona şirket kurmuş,sizin oğullarınız Eruh'ta,Şırnak'ta nöbet bekliyor. Bush bu hükümeti süpürmeden önce biz ve bu millet bu hükümeti süpürecektir"dedi. 

MHP eski İstanbul Milletvekili Mehmet Pak'da yaptığı konuşmada: "Kumru-Niksar,Korgan-Niksar yollarının Etüdünü geçmiş dönemde biz
Yapmıştık,bu hükümetin bu yollarda yaptığı birilerine ağaç keserek Odun kazandırmak olmuştur.İnşallah 60. hükümet MHP olacak ve bu yolları açmak bize nasip olacak"dedi. 

Şenlikler kapsamında yapılan Düzova Yayla Ağalığını İstanbul Kumrulular Derneğinin de piknik ağası olan Kumrulu iş adamı Adem Kumral 15 milyara aldı. Yapılan yağlı pehlivan güreşleri sonunda, Kenan Şimşek 1.,Ümit Balta 2.,Cengiz Elbeye 3. oldu. Akşam proğram Kumru şehir stadında sanatçılar Arif Nazım ve Mustafa Yıldızdoğan' ın konserleriyle son buldu.
Bekir Akkaya-Kenthaber Kumru
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2006 Salı 11:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cem aydoğdu IP: 212.175.160.xxx Tarih : 26.07.2006 16:10:36
merhaba arkadaşlar çböyle etkinlikler beni derinden etkiliyor başarılarınızın devamını dilerim