3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

MOBESE ihalesi açıldı

ORDU'DA MOBESE İHALESİ AÇILDI

Ordu'da asayişi sağlamak, iç güvenliğe yönelik tehditleri bertaraf etmek ve denetim görevini daha etkin gerçekleştirmek için modüler olarak geliştirilmiş bir bilişim sistemi olan MOBESE'nin kurulması için ihale açıldı.

İl de MOBESE sisteminin kurulması amacıyla Vali Orhan Düzgün başkanlığında toplantılar yapıldı. Toplantılarda Samsun ili başta olmak üzere diğer illerdeki MOBESE sistemleri yerinde incelendi. Bu amaçla Ordu'da en fonksiyonel bir MOBESE sisteminin kurulması için gerekli inceleme, araştırma işlemleri tamamlandı. Buna göre, Ordu merkezde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi, 18 ayrı noktada ve 37 adet HD(yüksek çözünürlüklü) izleme ve görüntüleme sisteminden oluşan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nin(MOBESE) kurulması için ihale açıldı.

Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihale edilecek MOBESE sisteminin ihalesi, 16 Mart 2010 tarihinde saat 10.00'da İl Özel İdaresindeki ihale salonunda yapılacak. İhale şartnamesine göre 120 gün içerisinde bitirilmesi planlanan MOBESE sisteminin ağustos ayından itibaren şehirde faaliyete geçmesi bekleniyor.

ORDU'DA MOBESE İHALESİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 16:10:04
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 09:04:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?