5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Muğlalılar Karadeniz'e hayran kaldı

Muğla'dan tatil için Karadeniz turuna çıkan grup, Karadeniz'in muhteşem doğal güzelliğine hayran kaldıklarını ve herkesin bu doğa harikası bölgeyi gezip görmesi gerektiğini belirti. 

Muğla'dan yola çıkarak Karadeniz turu yapan bir grup Muğlalı, ikinci defa tatil için Karadeniz'e geldiklerini belirterek, "Biz önceden Ege ve Akdeniz Bölgesi dışına çıkmıyorduk, ama son 2 yıldır muhteşem doğası olan ve çayı, fındığıyla tanınan Karadeniz'i tercih ediyoruz" dedi. Grubun içersinde bulunan Fatma Özsoy, ünlü sinema aktörü Kadir İnanır'ı çok sevdiğini de belirterek, "Tatilimize Akçakoca'dan başladık. Daha sonra Amasra, Samsun ve Ordu üzerinden Sarp'a kadar gittik. İnanır'ın memleketi Fatsa'da bulunmaktan çok mutluyum. Bir dahaki gelişinde mutlaka evini de ziyaret edeceğim" dedi. 

Muğlalı gurup, Karadeniz'e hayran kaldıklarını ve tekrar geleceklerini kaydetti.
.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 12:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÖKHAN ÖZYURT IP: 194.27.49.xxx Tarih : 6.07.2006 13:25:22
***** İIK ÖNCE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.MUĞLALI ARKADAŞLARA.İL DIŞINDAN GELİP ORDUYU BEĞENDİKLERİ İÇİN.AYRICA ÜNİVERSİTE DE OKUYORUM.LİSEDE İNKILAP TARİHİ HOCAMDA MUĞLALİYDI.KENDİSİ DE ORDUYU VE KARADENİZİ SEVERDİ.MUĞLALILARA DİLERİM ALLAHA[CC]EMANET OLSUNLAR...*****