4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Muharip gaziler yer istedi

MUHARİP GAZİLER VALİ DÜZGÜN'DEN YER İSTEDİ

Ordulu Muharip Gaziler, Fatsa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Erarslan başkanlığında Ordu Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret ederek Ordu'da yaşayan gazilerin hizmet yapabileceği bir yer talebinde bulundular.

Ordu Valisi Orhan Düzgün ilk olarak Ordulu gazilerin talebini dinledi. Fatsa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Erarslan, halkın bilmesi gereken ve gazilerin yaşadığı çok ilginç hatıraların bulunduğunu belirtti. Erarslan, "Bu memleketin nasıl alındığı, nasıl ayakta durduğu, bugünkü topraklarda nasıl yaşadığımız gençliğimiz tarafından tam olarak anlaşılamamaktadır. Biz kalan ömrümüzde hizmet yapmak istiyoruz yani hizmetlerimizi halkımızla paylaşmak istiyoruz. Valilik olarak uygun görülen bir yerden Ordulu gazilerimizin hizmet yapabileceği bir yer talep ediyoruz" dedi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün ise gaziler yer talebiyle ilgili olarak, vatan için şehit olan şehitleri ve şehit olma uğrunda cephelerde savaşan gazileri bir kez daha şükranla andığını ifade ederek, "Valilik olarak şehit ve gazi ailelerimize çok yakın ilgi gösteriyoruz. Ordulu gazilerimiz için kamu kurumlarımızda müsait durumda olan yeri inceletelim. Birkaç tane alternatif yerimiz var. Gazilerimizin de beğeneceği bir yer olursa orayı inceleterek talebi değerlendirelim" diye konuştu.

Vali Orhan Düzgün, konuyla ilgili Vali Yardımcısı Ömer Adar'a müsait yerlerin inceletilmesi konusunda talimat verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 11:36:03
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 12:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?