3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Muhsin Yazıcıoğlu anıldı

MUHSİN YAZICIOĞLU ORDU'DA ANILDI

Merhum Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümün 1. yıldönümünde Ordu'da anıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) Alperen Ocakları tarafından düzenlenen anma programına büyük katılım sağlandı. Programa BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, Genel Sekreter Mustafa Desteci, BBP İl Başkanı Durmuş Zor, Alperen Ocakları Başkanı Hüseyin Günay, siyasi parti temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Yalı Cami İmamı Murat Sivrikaya'nın Kura'n-ı Kerim okumasının ardından Ordu Alperen Ocakları Başkanı Hüseyin Günay bir konuşma yaptı. Muhsin

Yazıcıoğlu'nun ay yıldızlı bayrağın altında şerefle yaşandığı bir Türkiye'yi hayal ettiği ifade eden Günay, vefatından 5-6 gün önce ahiret yolculuğun son duracağına geldiğini hissedercesine çok önemli vasiyetlerde bulunduğu kaydetti. Yazıcıoğlu'nun büyük hayallerinden bahseden Günay, "O, Avrupa Birliği yollarında ömrünü tüketen, IMF kapılarında sürünen değil; Türk dünyasıyla buluşmuş, Türk-İslam dünyasına önderlik yapan, Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar kaynaşmış büyük bir Türkiye hayal ediyordu.

O, 'Türk bayraksız olmaz' diyordu. O 'Türk ezansız olmaz' diyordu. Çünkü o bir Alperen'di" diye konuştu.

Programda Muhsin Yazıcıoğlu ile yaşanan anılar anlatıldı ve kendi yazdığı şiirlerin dinletildi. Cenaze görüntüleri ekrana verilerek arka fonda Muhsin Yazıoğlu'un kendi yazdığı ve okuduğu 'Üşuyorum' şiiri dinletildi.

MUHSİN YAZICIOĞLU ORDU'DA ANILDI
MUHSİN YAZICIOĞLU ORDU'DA ANILDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 18:23:05
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 15:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?