3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Nadide Sultan Ünye'yi salladı

ÜNYE'DE NADİDE SULTAN COŞKUSU

Ordu'nun Ünye ilçesinde, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla belediyenin organize ettiği programda sahneye çıkan ünlü sanatçı Nadide Sultan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Sanatçı Nadide Sultan, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu makamında ziyaret etti ve Ünye'ye ilk defa geldiğini belirterek, teşekkür etti. Belediye Başkanı Arpacıoğlu ise, “Karadeniz insanı sıcakkanlıdır, misafirperverdir, iletişim kurmada zorluk çekmez” dedi.

Belediyedeki sıcak sohbetin ardından Belediye Başkanı Arpacıoğlu ve eşi Fatma Arpacıoğlu ile Sanatçı Nadide Sultan ile birlikte iki tekstil fabrikası ve bir fındık fabrikasına gidilerek burada çalışan bayanlara karanfil hediye ettiler. Bu gezilerin ardından Nadide Sultan'a Fincan Kafe'de yöresel yemekler ikram edildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla akşam ise Belediye Sineması'nda kadınlar için hazırlanan programda, şiirler, halk oyunları, skeçler, slayt gösteriler sunuldu. Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Kadınlarımıza olan şiddeti kınamak, onların sorunlarına biraz daha eğilmek ve yapılması gerekenleri yapmak için buradayız. Kadınlara yapılan şiddeti kınıyorum, kadınlarımız güller kadar narindir, hep söylediğimiz ve söylemeye devam edeceğimiz bir söz vardır: Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir bayan vardır. İşte biz buna inanıyoruz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Nadide Sultan, sahneye çıktı. Sevilen parçalarını seslendiren Nadide Sultan, sahne performansıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. Salonu dolduran bayanlara 2.5 saat sahnede kalarak unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı, program sonunda Ordu'nun Dereleri adlı türküyü seslendirmesi büyük beğeni topladı.

Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, konserin sonunda Nadide Sultan'a bir buket verdi ve teşekkür etti.

ÜNYE'DE NADİDE SULTAN COŞKUSU
ÜNYE'DE NADİDE SULTAN COŞKUSU
ÜNYE'DE NADİDE SULTAN COŞKUSU
ÜNYE'DE NADİDE SULTAN COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 13:02:03
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 14:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?