3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Nakilli kalp gribe yenildi

NAKİLLİ KALP GRİBE YENİLDİ

Türkiye'de en fazla kalp naklinin yapıldığı Ege Üniversitesi'nde 2.5 yıl önce kalp nakli olan Ordulu Recep Keçikoy (49), hayatını kaybetti.

2 Ekim 2007'de İstanbul Şişli Eftal Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen hastanın yakınlarının organ bağışında bulunması üzerine İstanbul'dan getirilen kalp Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi'nde 4 aydır kalp bekleyen Ordulu Recep Keçiköy'e nakledildi. Prof. Dr. Mustafa Özbaran, Doç. Dr. Tahir Yağdı ve Uz. Dr. Çağatay Engin başkanlığındaki ekip tarafından yapılan başarılı bir ameliyatla Ege Üniversitesi'nin 100. kalp nakli olarak tarihe geçen olayda, nakil yapılan kalp, Recep Keçiköy'ü 2.5 yıl taşıdı. Geçtiğimiz günlerde grip olan ve ciğerleri su toplayan Recep Keçiköy, dün akşam aniden rahatsızlandı. Acilen hastaneye kaldırılan Recep Keçiköy, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölümü ile sevenlerini üzüntüye boğan Ordulu Recep Keçiköy, Kirazlimanı Mahallesi Yeşiltepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

NAKİLLİ KALP GRİBE YENİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 15:52:02
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 15:54:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?