4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

O maç seyircili oynanmalı!

Spor Toto Süper Lig takımı Orduspor'un en aktif taraftar grubu Akıncılar'ın lideri Cüneyt Gözükan, Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı derbi sonunda meydana gelen olaylarla ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından saha kapatma cezası alması halinde ikinci İstanbul deplasmanına gidemeyeceklerini söyledi.

Süper Lig'in 1. haftasında Fenerbahçe deplasmanına sarı lacivertli takımın seyircisiz oynama cezası sebebiyle gidemediklerini belirten Cüneyt Gözükan, 13. hafta da karşılaşacakları Beşiktaş'ın da ceza alması halinde ilk iç saha maçının Orduspor maçına denk geldiğine dikkat çekti.

Bu durumda ikinci İstanbul deplasmanında takımlarını desteklemekten mahrum kalacaklarını belirterek, "Beşiktaş maçı seyircili oynanmalı" dedi.

Gözükan, "26 yıllık Süper Lig özlemimiz bittiği bu sezon ikinci kez ev sahibi takım taraftarlarının işlemiş olduğu suçlardan dolayı seyircisiz maç cezası Orduspor ile yapacakları maçlara denk geliyor. Cezanın bedelini suçu işleyen kulüpler değil Orduspor taraftarı ödüyor. Ev sahibi takım ceza aldı diye, deplasman takımı taraftarlarının, takımını destekleme hakkı elinden alınıyor. Orduspor taraftarlarının bu sezon ikinci kez takımını yalnız bırakmaması için Orduspor- Beşiktaş maçı seyircili oynanmalı,  takımımızı deplasmanda destekleme hakkımız elimizden alınmamalıdır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2011 Salı 17:20:32
Güncelleme :23 Kasım 2011 Çarşamba 19:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?