4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

ODÜ'de mezuniyet coşkusu

ODÜ'DE MEZUNİYET COŞKUSU

Ordu Üniversitesi'nin (ODÜ) 2010-2011 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

ODÜ Cumhuriyet kampüsünde yapılan mezuniyet törenine Vali Orhan Düzgün, Belediye Başkan Vekili Cengiz Okur, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Gürbüz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ayfer Buğur, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, daire müdürleri, akademisyenler, öğretim görevlileri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile süren törende, Ordu Üniversitesi 1'incisi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencisi Buket Çelik, mezun öğrenciler adına konuşma yaparak, kendilerini yetiştiren aileleri ile üniversite öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Vali Orhan Düzgün ise mezun olan öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak, "Ordu Üniversitesi, Bin dönüme yaklaşan yerleşkesiyle Türkiye'deki üniversiteler arasında coğrafi bakımdan en güzel kampus alanlarından birisine sahip olarak, yüksek öğretimimize ve üniversite öğrencilerimize hizmet vermektedir. Genç Ordu Üniversitesi, hızla büyümekte ve güçlenmektedir. İlçelerimizde bugüne kadar açılan ve bundan sonra açılacak olan yüksekokullar ve fakültelerle daha da büyüyecek ve ilimizin dört bir tarafında eğitim meşalesini parıldatmaya devam edecektir" dedi.

"ORDU'YU UNUTMAYIN"

Ordu Üniversitesinden mezun olan öğrencilere de seslenen Vali Orhan Düzgün, "Diplomalarınıza sahip olduktan sonra artık yeni bir iş arayışının peşinde olacaksınız. Bu konuda yine en büyük referansınızın, sahip olduğunuz donanımların olacağını unutmayınız. Karşılaşabileceğiniz bazı hayal kırıklıkları sizi kesinlikle ümitsizliğe sevk etmesin ve yeni arayışlarınızın önüne bir engel oluşturmasın. Kesinlikle sevmediğiniz, sevemeyeceğiniz bir işte çalışmayı, sadece bir iş sahibi olmak bakımından düşünmeyiniz. Kendinize uygun tercihleri yapmanız, gelecekte mutlu ve başarılı olmanız açısından son derece önemlidir" diye konuştu.

Konuşmasını, mezun olan öğrencilerden, güzelliklerle dolu Ordu ilini unutmamalarını da isteyerek sürdüren Vali Düzgün, "Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisi olan Ordu'da geçirmiş olduğunuz güzel günlerinizi ve ilimizin sahip olduğu eşsiz güzellikteki coğrafyasını gittiğiniz yerlerde, memleketlerinizde, çalıştığınız bölgelerde de tanıtmanızı ve Orduyu unutmamanızı istiyorum" dileğinde bulundu.

ODÜ 1.Sİ BUKET ÇELİK

Kalabalık bir katılımla yapılan mezuniyet töreninde, Ordu Üniversitesi birinci, ikinci ve üçüncüsüne 'Teşekkür Belgesi' ve 'Başarı Ödülü' verildi. Ordu Üniversitesi 2010-2011 eğitim-öğretim yılı 1'incisi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencisi Buket Çelik'e 'Teşekkür Belgesi'ni Vali Orhan Düzgün, 'Başarı Ödülü'nü ise Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç verdi.

Ordu Üniversitesi 2'ncisi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Öznur Erken'in 'Teşekkür Belgesi'ni Belediye Başkan Vekili Cengiz Okur, 'Başarı Ödülü'nü ise Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu verdi.

Ordu Üniversitesi 3'üncüsü Fen-Edebiyat fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi Cansu Yağcı'nın 'Teşekkür Belgesi'ni Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Gürbüz, 'Başarı Belgesi'ni ise Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ayfer Buğur takdim etti.

Gurur dolu anların yaşandığı, mezuniyet töreninde ODÜ bünyesindeki Fakültelerin, Sağlık Yüksekokulunun ve Meslek Yüksekokullarının birinci, ikinci ve üçüncülerine, öğretim görevlilerince çeşitli hediyeler takdim edildi.

ODÜ mezuniyet töreni, mezuniyet kütüğüne plaket çakma ve ODÜ'den mezun olan Bin 611 öğrencinin kep atma töreniyle sona erdi.

ODÜ'DE MEZUNİYET COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 09:37:04
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 17:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?