3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

OGD başkanı güven tazeledi

OGD BAŞKANI RECEP AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Ordu Gazeteciler Derneği (OGD) Başkanı Recep Aydın, 2. kez başkan seçilerek güven tazeledi.

OGD binasında gerçekleştirilen genel kurula büyük katılım sağlandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda tek liste yarıştı. 77 üyenin oy kullandığı genel kurulda oyların 73'ünü alan mevcut OGD Başkanı Recep Aydın tekrar seçildi. Recep Aydın başkanlığındaki yönetim kurulunda K. Can Acar, Murat Gürsoy, Erol Küçükoğlu, Mustafa Kemal Poyraz, Esra Uyanık ve Ersin Yüce yer aldı.

Genel Kurul'da Türkiye Gazeteciler Federasyonu delegeliklerine ise Recep Aydın, Ali Aydın, Tuncer Engin, Erol Karaer, F. Cumhur Altuntaş, Kürşat Çakmak, Y.Selim Eser ve Z. Mesut Özel seçildi.

Seçimlerden sonra bir teşekkür konuşması yapan OGD Başkanı Recep Aydın, 2 yıllık görev sürelerinde hep iyi niyetle çalıştıklarını söyledi. Genel kurulda dile getirilen olumlu eleştirileri çok önemsediklerini ifade eden Aydın, "Bundan önceki görev süremizde hep iyi niyetle çalıştık. Olumlu eleştirileri dikkate alarak çok daha güzel işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Hep birlikte zor şartlar altında görev yapan basın mensuplarının daha iyi yerlere gelmesi için çaba gösteriyoruz. Tekrar beni bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 16:42:02
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 20:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?