3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

OKABİS ekibine takdirname

OKABİS EKİBİNE TAKDİRNAME

Ordu'da kırsal alanı kayıt altına almak amacıyla başlatılan Kırsal Alan Bilgi Sistemi (OKABİS) projesi çalışanları Ordu Valiliği tarafından 'takdirname' ile ödüllendirildi.

OKABİS Projesini yürüten Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS) Proje Grubu çalışanları Plan Proje Müdürü Bülent Gül, Çevre Yüksek Mühendisi Abdullah Özdemir, harita mühendisleri Aysun Gül ve Murat Aygün'e belgeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcıları Şenol Pazar ve Namık Kemal Uzunlar tarafından verildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, projede emeği geçenlere verilen takdirnamenin kendileri için çok anlamlı olduğunu söyledi. Hayata geçirdikleri proje ile birçok kuruma örnek olduklarına inandıklarını ifade eden Yılmaz, "İlimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla Ağustos 2008 tarihinde başlatmış olduğumuz çalışmalarda şu anda ciddi aşamalar kaydedildi. Yol ağı kısmı tamamlanan OKABİS, diğer idareler tarafından örnek alınan bir proje oldu. Daha yapılacak çok şey var. İlimize ait tüm verileri tek tek bilgisayar ortamına aktararak ve değişen bilgileri sürekli güncelleyerek bu büyük projeyi idaremizin ve halkımızın istifade edebileceği bir hale getirmeyi arzu ediyoruz" diye konuştu.

Üstlendikleri sorumluluğun bilincinde bundan sonraki çalışmalarını devam ettireceklerini belirten CBS Proje Grubu çalışanları ise, "Sayın Valimizin bizleri bu şekilde taltif etmesi bizleri çok onurlandırdı. İdarecilerimizin ve amirlerimizin desteğini sürekli olarak arkamızda hissediyoruz. Yürütmekte olduğumuz OKABİS Projesi ile çok güzel neticeler elde edilmeye başladığımız bir gerçek. İdaremizin, Ülkemizde pek çok Özel İdareye örnek olduğu, hatta ilham verdiğini görmek ilimiz adına bizler için son derece gurur veriyor. Ancak CBS konusunda ilimizin geldiği noktayı yeterli görmeden, tüm illerden ilerideyiz diye rehavete kapılmadan, yapacak daha çok işimiz olduğunun bilincinde olarak, ilimiz ve kurumumuz için hep daha iyinin arayışı içinde olmamız gerekiyor ki başarılarımız kalıcı olsun. Bunun içinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dediler.

OKABİS EKİBİNE TAKDİRNAME
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 10:37:01
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 10:52:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alaettin CALISIR IP: 82.173.168.xxx Tarih : 29.06.2010 19:29:36

 Okabis projesini dusunen ve hayata geciren herkeze tesekkur ederim .Sayanizde koyumun Mahllelerini ve sInIrInI  ogrenmis oldum .Basarinizin devamini dilerim.