3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Ordu, Ankara Turizm Fuarı'nda

ORDU, ANKARA TURİZM FUARINDA

Ordu Valisi Orhan Düzgün, 10-13 Aralık 2009 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen "Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı"nın ardından, 21-24 Ocak 2010 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak olan "ATTM Travel Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarı"nda Ordu ilinin temsil edileceğini söyledi.

Ordu ilinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımı için her fırsatı değerlendiren İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ankara'da düzenlenecek fuarda ilimizi en iyi şekilde tanıtmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ve Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli "ATTM Travel Ankara Turizm ve Tatil Günleri" fuarında 52 no'lu standda, 82 m2'lik alanda yer alacak 'Ordu' standında sergilenecek yöreye ait ürünler, yerli ve yabancı ziyaretçilere sunulacak.

Ordu'nun profesyonel düzeyde tanıtımının hedeflendiği fuarda yer alacak 'Ordu' standını, çok sayıda kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Ordu Valisi Orhan Düzgün, ayrıca, 11-14 Şubat 2010 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek ve Asya kıtasını içine alan her bölgenin yanı sıra dünyanın dört bir yanından binlerce firmanın katıldığı ve ülkelerin turizm destinasyonlarının sergilediği "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda da (EMITT) Ordu ilinin tanıtılacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 15:56:05
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 16:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?