4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Ordu, EMITT'ten ödülle döndü

ORDU, EMITT'TEN ÖDÜLLE DÖNDÜ

Turizm alanında Dünya'nın 6. büyük fuarı konumunda olan "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Ordu standı, "En Başarılı Ekip Çalışması" ödülü aldı.

10-13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında düzenlenen, 48 bin profesyonel, 59 bin tatilci olmak üzere toplam 107 bin kişinin ziyaret ettiği fuarın son gününde 'En İyiler Ödül Töreni' düzenlendi. Her yıl geleneksel hale gelen 'En İyiler Ödül Töreni'nde 'En Başarılı Fuar Promosyonu', 'En İyi Stant', 'En Başarılı Ekip Çalışması' ve 'En İyi Performans' gibi tam 26 ayrı dalda ödül verildi. EMITT Fuarı'nda yer alan 'Ordu Standı' da, "En Başarılı Ekip Çalışması" ödülüne layık görüldü. EMITT Fuarı'nın son gününde TÜYAP Konferans Salonunda düzenlenen törenle, ödüle layık görülen katılımcılara plaketleri verildi. EMITT Fuarı'nda "En Başarılı Ekip Çalışması" ödülüne layık görülen Ordu ilinin ödülünü, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, EMITT Fuarını organize eden Ekin Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halim Bulutoğlu'ndan aldı.

15. EMITT Fuarı'nda, 'Ordu Standı'na "En Başarılı Ekip Çalışması Ödülü" verilmesini değerlendiren Vali Orhan Düzgün, "EMITT Fuarında Ordu ilinin en etkin şekilde tanıtılması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Fuarda kalabalık bir ekiple yer aldık ve görev yaptık. Bunun sonucunda da fuara katılanların oylarıyla 'En Başarılı Ekip Çalışması Ödülü'nü kazandık. Bu ödül bizim için çok anlamlı bir ödül oldu. EMITT Fuarı'nda Ordu'nun tanıtımı için özveriyle çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ORDU, EMITT'TEN ÖDÜLLE DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2011 Salı 18:02:05
Güncelleme :15 Şubat 2011 Salı 18:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?