4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Ordu, Madrid Turizm Fuarı'nda

ORDU, MADRİD TURİZM FUARI'NDA

İspanya'nın başkenti Madrid'de bu yıl 31'incisi düzenlenen ve turizm alanında dünyanın önde gelen fuarlarından birisi olan "Fitur Madrid Turizm Fuarı" açıldı.

19 Ocak 2011 Çarşamba günü açılışı gerçekleşen "Fitur Madrid Turizm Fuarı"na, dünyanın her tarafından katılan değişik ülkelerin yanı sıra Türkiye'de katıldı. Ordu ili standının da bulunduğu fuara Ordu Vali Yardımcısı Halil Berk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen de katıldı. Turizm profesyonellerini buluşturan fuarda, daha çok sayıda turist çekebilmek için etkili tanıtımda bulunmayı hedefleyen Türkiye, fuar alanı içindeki 650 m2'lik standında Ordu'ya da yer verdi. Türkiye standı içerisinde yer alan Ordu ili de

fuarda yaptığı tanıtımla ön plana çıkıyor. Ordu ili, İngilizce, İspanyolca ve Arapça dillerinde hazırlanan yeni tanıtım broşürleri, kalp şeklindeki bir kap içinde sunulan fındığı, nikah fındığı, görsel sunumlarıyla, zengin tanıtım materyalleriyle fuara katılanların ilgisini çekiyor. Dünyanın değişik ülkelerinden gelen turistik otelcileri, İşletmecileri, yatırımcıları, tur operatörleri ile turizm profesyonellerini buluşturan "Fitur Madrid Turizm Fuarı"na, daha ilk günden yoğun bir ilginin olduğu gözlendi.

Fuarın ikinci gününde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Yılmaz ile Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Osman Murat Süslü "Fitur Madrid Turizm Fuarı"na katılarak, Ordu Standını ziyaret ettiler. Vali Yardımcısı Halil Berk ve İl Kültü ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen tarafından karşılanan Müsteşar İsmet Yılmaz ile Genel Müdür Osman Murat Süslü'ye kalp şeklinde hazırlanan kutu içerisinde fındık ikramında bulunuldu ve Ordu'yu tanıtıcı materyaller verildi.

19-23 Ocak 2011 tarihleri arasında açık kalacak olan "Fitur Madrid Turizm Fuarı"na, geçtiğimiz yıl 170 ülkeden 11 bin firma katılmış ve fuarı 240 bin kişi ziyaret

etmişti.

ORDU, MADRİD TURİZM FUARI'NDA
ORDU, MADRİD TURİZM FUARI'NDA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 17:12:02
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 18:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?