4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Ordu Lisesi Torino'da

ORDU LİSESİ TORİNO'DA

Ordu'da Avrupa Birliği (AB) Hayat Boyu Öğrenme (LLP) Comenius Programı kapsamında çevre, barış, okul ve toplum konularında ilk projeyi uygulayan Ordu Lisesi'nin "Look After Yourself and the Environment" (Kendine ve Çevrene Bak) projesinin 4. toplantısı İtalya'nın Torino kentinde yapıldı.

Ordu Lisesi İngilizce öğretmeni Selvihan Güleşçi'nin İngiltere'de katıldığı 'Developing Oral Fluency in English Classroom' hizmet içi kursu sayesinde bulduğu ortaklarla hazırlayıp başlayan ve iki yıldır devam eden projenin toplantıları sürüyor. İspanya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, İtalya ve Türkiye'nin katıldığı, 'Okul ve Toplum, Okulda Şiddet, Okul Zorbalığı, Barış Eğitimi, Su, İklim, Sağlık, Çevre ve Yiyecek' başlıklarında toplanan projenin 4. toplantısı İtalya'nın Torino kentinde 14-18 Mart tarihleri arasında yapıldı.

Proje sorumlusu Selvihan Güleşçi, projenin son toplantısının 11 Nisan-15 Nisan 2011 tarihleri arasında Ordu'da yapılacak ve İtalya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti ve İspanya'yı temsil eden okulların katılacağını kaydetti.

ORDU LİSESİ TORİNO'DA
ORDU LİSESİ TORİNO'DA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 10:19:01
Güncelleme :22 Mart 2011 Salı 10:27:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?