4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Ordu'da 29 okul yenilendi

ORDU'DA 29 OKUL YENİLENDİ

Ordu İl Özel İdare Genel Sekreterliği, il genelinde bulunan 29 ilköğretim okulunun küçük ölçekli bakım onarım ve yeni inşa çalışmasını gerçekleştirdi.

İlköğretim okullarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve öğrencilerin daha rahat ortamlarda eğitim ve öğretim yapabilmeleri için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tespit ettiği okullar Ordu İl Özel İdaresince küçük ölçekli bakım, onarım ve yeni inşa çalışmaları yenileniyor.

2010 yılında İl Özel İdaresince sağlanan kaynaklarla, okullarda binaların boya badana yapımı, çatı onarımı, eskiyen kapı ve pencerelerin değişimi, elektrik, su ve kalorifer tesisatlarının bakım onarımı, bahçe düzenlemesi, istinat duvarı yapımı ve diğer küçük onarım işleri gerçekleştirildi.

Bu çalışmaların yanı sıra Merkez Aydınlar Köyü İlköğretim Okuluna öğrencilere sıcak yemek sunmak üzere yemekhane, Fatsa- İslamdağ beldesi İslamdağ İlköğretim Okulu'na ise yemekhane ve anaokulu binası yapılarak öğrencilerin kullanımına sunuldu.

2010 yılı içerisinde ilimiz genelinde 29 ayrı noktada gerçekleştirilen projeler için Ordu İl Özel İdaresi bütçesinden 1 milyon 129 bin 142 lira kaynak harcandığı bildirildi.

ORDU'DA 29 OKUL YENİLENDİ
ORDU'DA 29 OKUL YENİLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 16:29:01
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 18:52:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?