5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Ordu'da işyerinde yangın

Ordu'nun Çaybaşı İlçesi'nde 3 katlı binanın işyeri olarak kullanılan alt katındaki inşaat malzemesi satan dükkanda çıkan yangında can kaybı olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Merkez Mahallesi'nde Süleyman Genç (40) ve Adem Genç isimli kardeşlere ait inşaat malzemesi satılan dükkanda saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. İşletmeci Süleyman Genç'in hesap işleri için bankaya gittiği sırada dükkan içinde elektrik hattında meydana gelen şaseden çıktığı sanılan yangında, alevler boya ve tiner gibi yanıcı maddelerin olduğu dükkanı bir anda sardı.
Yangına, Çaybaşı Belediye İtfaiyesi'nin yanı sıra, Ünye, İkizce ilçeleri ve Ünye'ye bağlı Tekkiraz Beldesi itfaiyeleri müdahale ederek söndürme çalışmalarında bulundu. Zemin kat dahil 3 katlı binanın, işyeri olarak kullanılan zemin katından çıkan alevler üst katları da sardı. En üst katın boş olduğu öğrenilirken, eşyaların yanarak kullanılamaz hale geldiği 2. kattaki dairede kimsenin olmaması muhtemel can kaybını önledi. Ortalama 250 bin YTL maddi hasar meydana geldiği öne sürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 00:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YUKSEL IP: 88.224.142.xxx Tarih : 17.12.2006 12:53:35
geçmiş olsun saygıdeger hemşerim malcanın yongası ama cana gelmemiş tekrar geçmiş olsun