3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Ordu'da kontrolden geçtiler

MEDICAL PARK TRABZONSPOR'DAN ORDU ÇIKARMASI

Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımı Medical Park Trabzonspor, yeni sezon öncesi Ordu'daki Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Ordu Medical Park Hastanesi Başhekimi Mehmet Sağra, Bodro-mavili takımı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtirken, "Medical Park Trabzonspor sadece Trabzon'un değil tüm Karadeniz'in takımı. Kendilerine Beko Basketbol Ligi'nde başarılar diliyoruz" derken, hastane çalışanlarının Orduluların, Bordo-mavili oyunculara gösterdiği yakın ilgi gözlerden kaçmadı.

Oyuncular Hakan Yapar, Hadi Özdemir, Caner Öner, Ersin Görkem, Serhat Büker, İlker Türel, Volkan İncekara, Mutlu Demir ve Fırat Aydemir ile Teknik Ekip'den Alaaddin Yakan, Taner Günay, Gürbüz Gürbüzoğulları, Doruk Güneş check-up kontrolüne girerken Medical Park Trabzonspor Antrenörü Alaaddin Yakan, gösterilen ilgi nedeniyle Medical Park Ordu Hastanesi'ne teşekkür etti.

Yakan, "Sponsorumuz Medical Park sayesinde güçlü bir kadro oluşturduk. Kendilerine verdikleri her türlü destek için teşekkür ediyoruz" dedi.

Oyuncular Serhat Büker ve Hadi Özdemir ise Beko Basketbol Ligi'nde oynayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söylerken, "Ligin yenisi olabiliriz ama iddialı geliyoruz. Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu da performansa yansıyacaktır" dediler.

MEDICAL PARK TRABZONSPOR'DAN ORDU ÇIKARMASI
MEDICAL PARK TRABZONSPOR'DAN ORDU ÇIKARMASI
MEDICAL PARK TRABZONSPOR'DAN ORDU ÇIKARMASI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 12:49:05
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 15:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?