5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Ordu'da KÖYDES çalışmaları

Ordu İl Genel Meclisi Başkan Vekili Şanser Şahin, 2006 yılı içerisinde KÖYDES kapsamında köylerde çok güzel bir çalışma sergilediklerini belirterek, "Gönderilen 50 milyon YTL ile 65 milyon YTL'lik iş yaptık" dedi. 

Şanser Şahin, yaptığı açıklamada, KÖYDES kapsamında Türkiye'nin en fazla ödenek gönderilen illerinden biri olan Ordu'da güzel hizmetlere imza attıklarını ifade etti. Köylerin içme suyu ve yol konusunda yaşadığı sıkıntıların büyük oranda azaldığını kaydeden Şahin, çamur ve toprak olan birçok köy yolunun betonlaştırıldığını, bazılarına da asfalt atıldığını söyledi.

 Yapılan hizmetlerden örnekler veren Şahin, Burhanettin Köyü'ne 2 bin metre, Kızılhisar Köyü'ne bin metre, Yukarıtepe Köyü Sayaca Mahallesi'ne bin metre, Delikkaya Köyü'ne 2 bin metre beton yol döşediklerini belirterek, "Bu yıl çalışma periyodumuz hayli iyi geçti. 50 milyon YTL ile 65 milyon YTL'lik iş yaptık. Özellikle sayın vali ve ilçe kaymakamları da projeyi sürekli takip ettiler. Şu anda KÖYDES kapsamında fiziki gerçekleşme oranımız yüzde 97 oldu. Yıl sonuna kadar yüzde 100'ü tamamlamayı amaçlıyoruz. 2007 yılı için Başbakanlık'tan 125 milyon YTL ödenek talebinde bulunduk" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 15:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fatma Arslan IP: 194.27.135.xxx Tarih : 1.12.2006 11:49:03
Yapılan işlere tebrikler bizimde siden bir isteğimiz var ordu merkez köyü Akçatepe de çok güzel siteler yapılıyor fakat yol ve alt yapı çalışmaları nedense yapılmıyor bun aen kısa zamanda çözüm getirilirse seviniriz.