3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor, aslan avına hazırlanıyor

ORDUSPOR, ASLAN AVINA HAZIRLANIYOR

Orduspor Teknik Direktörü Ahmet Akcan, pazar günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Galatasaray karşısında galibiyeti hesapladıklarını söyledi.

Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Orduspor, antrenman yaptığı 19 Eylül Stadı'nda taraftarların karşısına çıktı. Takıma yeni katılan transferlerden Şadi Çolak ve Ganalı İbrahim Sulemana'nın taraftarlardan büyük ilgi gördüğü antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyeti sevindirdi. Isınma ve kondisyon hareketlerinin ardından yapılan çift kale maçını sık sık durduran teknik direktör Ahmet Akcan, futbolculara taktik konusunda uyarılarda bulundu. Hafif sakatlığı bulunan kaptan

Hakan Macit ile Murat Akyüz ve antrenman eksikliği bulunan Şadi Çolak'ın düz koşu yaptığı antrenman sonunda taraftarlar futbolcu ve teknik heyete çiçek vererek sevgilerini belirttiler.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Ahmet Akcan, Galatasaray maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Galatasaray'ın büyük ve güçlü takım olduğunu vurgulayan Akcan, "Galatasaray bizim çok yakından tanıdığımız rakiplerimizden bir tanesi. Bu maçı nasıl kazanırızın hesabını yapıyoruz. Bu hesaplarımızı da sahada gerçekleştirmeye çalışacağız. Böyle bir güçlü rakip karşısında bu hesapları yapmak zorundayız. Süper Lig'e çıkmak ve pozitif futbol oynamayı hedefleyen Orduspor, rakip kim olursa olsun böyle düşünmek zorundadır" dedi.

Orduspor'a Galatasaray'dan gelen İrfan Başaran ise yetiştiği eski takımına karşı oynayacak olmasının kendisini heyecanlandırdığını belirterek, "Benim için çok farklı bir maç olacak. İnşallah iyi bir maç olur. Galatasaray büyük bir takım ama sahada kim daha iyi olursa ve kim daha çok maçı kazanmak isterse o kazanacak" diye konuştu.

ORDUSPOR, ASLAN AVINA HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 18:05:00
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 12:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?