3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor, Galatasaray'dan korkmuyor

ORDUSPOR, GALATASARAY'DAN KORKMUYOR

Orduspor Teknik Direktörü Ahmet Akcan, Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Galatasaray'dan korkmadıklarını söyledi.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, Ordu'da görev yapan basın mensuplarıyla tanışmak amacıyla bir araya gelen Orduspor Teknik Direktörü Ahmet Akcan, hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Orduspor'un küçük bir takım olmadığını ve alınacak galibiyetin sürpriz olarak görülmemesi gerektiğini belirten Akcan, Galatasaray'ı yenebilecek güçte olduklarını kaydetti.

Galatasaray'ın güçlü ve kaliteli bir takım olduğunu, ancak rakibin kendilerini küçük görmesi halinde ufakta olsa darbe alabileceklerini ifade eden Akcan, "Orduspor küçük bir takım değil. Rakibimiz kim olursa olsun, benim için rakipten korkma yoktur. Ceza ve sakatlıklardan dolayı aman zayıf kaldık diye bir endişe olamaz. Kendine güvenen insanlar rahatlıkla maçlara hazırlanmalı. Tabi ki, Galatasaray çok güçlü ve kaliteli bir takım. Bu maçı kazanması çok doğal. Ama biz bu maçı kaybettik zihniyetiyle

kesinlikle sahada olmayacağız. Biz Galatasaray'ı nasıl yeneriz, futbolcularımızla bunu paylaşıyoruz. Özellikle bu maçları sürpriz olarak görmemek lazım. Bazen büyük dediğimiz o takımlarda hata yapıyorlar. Bir takımı nasıl büyük görmeyeceksen hiçbir takımı da küçük görmeyeceksin. Onlar birini küçük görürse buradan ufakta olsa bir darbe alabilirler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 18:15:01
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 18:19:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oğuzhan aydın IP: 78.187.34.xxx Tarih : 9.01.2010 15:51:26

galatasaryda kimmiş yeneriz tabi ordusporumuz çok yaşa