4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Orduspor, Samsunspor'a bileniyor

ORDUSPOR, SAMSUNSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, hafta sonu sahalarında oynayacakları Samsunspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, taraftara çağrıda bulundu. Diyadin, "19 Eylül'ü arenaya çevirmek zorundayız" dedi.

Orduspor'un ligin bitimine 4 hafta kala hala Süper Lig'e çıkacak noktada durduğunu savunan Metin Diyadin, Samsunspor maçının hedefe giden bir maç olduğunu söyledi. Diyadin, "Süper Lig'e çıkaracak maçlardan bir tanesi olan Samsunspor maçında Ordusporumuza çok büyük destek vermeli, hiç susmamalı, hedefe gittiğimiz gerçeğini unutmamalıdır" dedi.

Diyadin, şöyle konuştu: "Ordu 19 Eylül'ü arenaya çevirmek zorundayız. Hafta sonu bayram olsun, düğün olsun stadyumumuz mor beyaz bayraklarla donatılsın. Herkes maça mor beyaz formalarıyla gelsin. Birlik ve beraberliğimiz Ordusporumuza Samsunspor maçını almasını sağlayacaktır. Ordusporumuz bu ligde her takımı yenecek güce sahiptir. Her maça 3 puan almak için çıkıyoruz. Futbolcularımızla tek tek görüştüm, herkes gelinen tarihi noktayı çok iyi görüyor. Samsunspor maçı öncesi kenetlenerek 3 puanı camiamıza

hediye etmek istiyoruz. Samsunspor maçında centilmenlik ölçüsünde, taraftarımızdan maçın 90 dakika olduğunu unutmadan, çok büyük destek bekliyorum. Ordu 19 Eylül'de büyük coşkuyu görmek istiyorum. Ordusporumuz için güzel günlere taraftarımızla beraber koşacağız. Bu büyük taraftara Süper Lig yakışır."

ORDUSPOR, SAMSUNSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2011 Çarşamba 18:57:04
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 13:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?