3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor 'boğa' gibi

ORDUSPOR 'BOĞA' GİBİ

Bank Asya 1. Lig'de Orduspor, bu sezon lig ve kupa dahil geride kalan 24 karşılaşmada 11 kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Bank Asya 1. Lig'de en fazla kırmızı kart gören takım olan Orduspor'un oynadığı her iki maçtan birisinde kırmızı kart ile tanıştı.

Bu sezonun 4. haftasında sahasında 1-0 kaybettiği K.Erciyesspor maçında İrfan Başaran ile kırmızı kart ile tanışan Orduspor, 6. haftada Konyaspor maçında Müslüm ve Rıdvan ile 2 kırmızı kart birden gördü. 7. haftada deplasmanda Kartalspor maçında da Müslüm ile bir kırmızı kart gören mor beyazlı takım, 11. haftada Mersin İ.Y. maçında Erol ile, 13. haftada Kocaelispor maçında Jerry Akaminko ile, 14. haftada Hacettepespor maçlarında Müslüm ile kırmızıyla tanıştı.

Ligin devre arasına girmesine rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele eden Orduspor'da, Belediye Vanspor maçında Müslüm, Galatasaray maçında Erol kırmızı kart gördü. Kupa maçlarının ardından Bank Asya liginin ikinci yarısında da bu özelliğinden vazgeçmeyen Orduspor, ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Giresunspor maçında Jerry Akaminko, Altay maçında ise Volkan Arslan ile kırmızı geleneğini bozmadı.

Orduspor, bu sonuçlardan sonra Bank Asya lig maçlarında 9, kupa maçlarında 2 olmak üzere 11 kez kırmızı kart gördü. En fazla kırmızı kartı 4 kart ile Müslüm görürken, Jerry Akaminko 2, Erol Yükseker 2 kart ile en fazla kırmızı kart gören oyuncular oldu.

ORDUSPOR 'BOĞA' GİBİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 13:50:04
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 16:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?