8
Mayıs
2024
Çarşamba
ORDU

Orduspor halka açılıyor

Orduspor Kulübü, dernek çatısı altında sürdürdüğü faaliyetlerini anonim şirket olarak yürütme kararı aldı. Orduspor Kulübü Derneği bünyesinde kurulan Orduspor Sportif Yatırımlar A.Ş. ile halka açılma planlanıyor.

Orduspor Sportif Yatırımlar A.Ş. ile Borsa'ya açılarak her Ordulu ve Ordusporlu hisse alarak Orduspor'a ortak olabilecek. Orduspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan yazılı açıklamada, "Orduspor Kulübü dernek statüsünde yürüttüğü sportif faaliyetlerini bundan sonra A.Ş. çatısı altında yürütecek. Orduspor Sportif A.Ş. ile her Ordulu ve her Orduspor taraftarı hisse alarak hem takımına sahip çıkacak hem de takımının ortağı olacak.

Bürokratik işlemlerinin tamamlanması ve Türkiye Futbol Federasyonu’na yapılan başvurunun ardından önümüzdeki sezon itibari ile faaliyete geçecek olan Orduspor A.Ş., yakın zamanda Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayarak halka açılacak. Orduspor'umuz böylece daha güçlü, daha kurumsal ve ekonomik anlamda bağımsız ve geleceğe güvenle bakan bir kulüp haline gelecek. Orduspor A.Ş.'nin kulübümüze, camiamıza ve taraftarımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ederek, nice başarılı dönemler getirmesini dileriz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2013 Çarşamba 17:04:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?