4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Orduspor liderliğe yükseldi

ORDUSPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Bank Asya 1. Lig'in 24. haftasında Altay, kendi sahasında konuk ettiği Orduspor'a 2-0 yenildi ve kötü gidişe 'dur' diyemedi. Orduspor ise bu galibiyetle averajla liderliğe yükseldi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, uzun süredir talihsiz maçlar oynadıklarını, bu maçında onlardan bir tanesi olduğunu söyledi. Demirbakan, "Mazeretimiz yok. Puan kaybetmeye devam ediyoruz. Taraftar ve camiadan özür diliyoruz. Futbol adına her şeyi yaptık. Eksiğimiz goldü. Final paslarında tercih hatası yapmamız maçı kaybetmemize sebep oldu. 9 maç kaldı. Demek ki bundan daha fazla çalışmamız gerekiyormuş" dedi.

Altaylı futbolcu Okay Yokuşlu, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "9 maçımız kaldı. İçerde dışarıda kazanarak puan cetvelinde olduğumuz yerden kurtulmalıyız" diye konuştu.

Altay'ın tecrübeli oyuncularından Eyüp Hasan da iki tarafında maçı kazanabilecek pozisyonlar yakaladığını fakat şanssız olduklarını belirtti.

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Uçar ise hak ederek kazandıklarını ve önemli olan liderliğin değil, sezon sonunda bulundukları yer olduğunu belirtti. Uçar, "Takımımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Altay'da iyi mücadele etti. Fakat kazanan taraf olduğumuz için mutluyum" diye konuştu.

Ordusporlu futbolcu İbrahim Şahin, "Rüzgara karşı oynamak ilk yarı bizi hayli zorladı. Fakat ikinci yarı çok iyi oynadık. Kazanmak için her şeyi yaptık. Kazandığımız için mutluyum. İnşallah 9 hafta sonrada gülen taraf biz oluruz" derken, Ordusporlu bir diğer futbolcu Murat Akın da "İlk yarı Altay ikinci yarı da biz iyiydik. Galibiyeti hakkettiğimizi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Maçtan sonra Altaylı taraftarlar olay çıkardı. Şeref tribününde Başkan Ahmet Taşpına ve kulüp yöneticileriyle tartışan Altaylı taraftarlar stattaki koltukları sökerek sahaya fırlattı.

ORDUSPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi 23:01:04
Güncelleme :7 Mart 2011 Pazartesi 23:42:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?