3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor mağazasına görkemli açılış

ORDUSPOR MAĞAZASI AÇILDI

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un lisanslı ürünlerinin satılacağı spor giyim mağazası coşkulu bir törenle hizmete girdi.

Fidangör'de 'Club 52-Store FiftyTwo' adıyla açılan Orduspor mağazasının açılışına başta AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler ile Eyüp Fatsa, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Belediye Başkanı Seyit Torun, Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, daire müdürleri ve çok sayıda kalabalık bir taraftar topluluğu katıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, bir takımın şampiyon olabilmesi için büyük kaynaklar gerektiğini, düzenli gelir kaynakları oluşturmak açısından açtıkları

mağazanın bunun bir parçası olduğunu belirtti. Orduspor'a her konuda destek olmak gerektiğini ifade eden Türkmen, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Galatasaray ile 24 yıl sonra karşılaşacaklarına dikkat çekerek, "Bir 24 yıl sonra daha böyle bir heyecan yaşamak yerine her yıl bu heyecanı yaşamak istiyoruz. Bunun için gelir kaynakları ile ayakta kalabilen, akıllı işler yapan, kurumsal kimliği ön plana çıkaran bir kulüp olmak istiyoruz. Bu arada söylemek istiyorum, yönetim olarak geçmiş

yönetimlerden kalan ve Federasyona ödenmesi gereken tüm borçları ödedik. Transferleri de yapmaya devam ediyoruz" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler de, 19 Eylül Stadı'nın ışıklandırılması ile ilgili çalışmanın son aşamaya geldiğini söyledi. Orduspor'un 2010 yılından itibaren gece maçları oynayabileceğini kaydeden Güler, "Unutulmasın ki, Orduspor hepimizin. Birlik ve beraberlik içinde olalım" diyerek sözlerini bitirdi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün konuşmasının ardından plaket töreni düzenlendi. Plaket töreninde Orduspor'un ilk kuruluş yıllarından Süper Lig'de mücadele ettiği ve UEFA Kupasında Türkiye'yi temsil ettiği dönemdeki takım kaptanları, futbolcu ve kulüp başkanlarına onur plaketi verildi. Plaket töreninin ardından açılışa geçildi. Mağazanın açılış kurdelesini AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Belediye Başkanı Seyit Torun, Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen birlikte kestiler.

Açılışın ardından AK Parti Ordu Milletvekilleri M. Hilmi Güler, Eyüp Fatsa, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Belediye Başkanı Seyit Torun ilk alışverişi yaptılar. Taraftarlarda çok miktarda alışveriş yaparak kulübe destek oldular.

ORDUSPOR MAĞAZASI AÇILDI
ORDUSPOR MAĞAZASI AÇILDI
ORDUSPOR MAĞAZASI AÇILDI
ORDUSPOR MAĞAZASI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 17:45:01
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 18:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?