3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor para peşinde

ORDUSPOR PARA PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Orduspor, para peşinde.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Trabzonspor ile son maçına çıkacak olan ve gruptan çıkma şansı bulunmayan Orduspor, beraberlik veya galibiyet hesapları yapıyor. Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Bilindiği gibi kupa maçlarında kazanana 100 bin dolar, berabere kalana 50 bin dolar veriliyor. Bizim de gruptan çıkma şansımız kalmadığına göre son maçımızdaki hedef para" dedi.

Yeni transferler ve teknik heyet ile çok iyi bir takım hüviyetini kazandıklarını dile getiren Nedim Türkmen, Türkiye Kupası maçlarında süper lig takımlarına karşı iyi bir performans sergilediklerini belirterek, "Ankaragücü maçını yabancı bir vatandaş izlese, iki takımında aynı ligde olduğunu zannederdi. Bu da Orduspor'un ilk yarıya oranla daha dinç, dinamik ve istekli olarak ilerlediğini gösterir. Türkiye Kupası maçında alınan sonuçlar itibariyle guruptan çıkma şansımızı büyük ölçüde kaybetmiş

olabiliriz. Ancak 23 yıl aradan sonra Galatasaray ile sahamızda oynamamamız ve kupanın mini bir süper lig şeklinde geçmesi, bu ilin Süper Ligi ne kadar hak ettiğini bir kez daha ortaya koydu" diye konuştu.

ORDUSPOR PARA PEŞİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 15:42:01
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 15:57:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?