4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Orduspor şampiyonluğa inanıyor

ORDUSPOR ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Orduspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, sezon sonunda şampiyon olarak 26 yıllık hasrete son vereceklerini belirtti. Tütüneker, "Bu inancımızı Süper Lig ile taçlandıracağız" dedi.

Orduspor'un 26 yıllık Süper Lig özlemini bu sezon bitirmek için kararlı olduklarının altını çizen Orduspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, geriye kalan 12 haftada '12 final' maçına çıkacaklarını vurguladı. Lider olmalarından dolayı camianın heyecanının farkında olduğunu ifade eden Tütüneker, takım üzerinde baskı oluşturmadan herkesi sakin ve sabırlı olmaya çağırdı. Tütüneker, "Orduspor'un Süper Lig'e çıkmaya 12 final haftası kaldı. Bu 12 haftada hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. Özellikle Ordu'da

oynayacağımız maçlarda taraftarımızın büyük desteği ile 90 dakika boyunca rakibe baskı kurmalıyız. Hafta sonu Çaykur Rizespor'la çok önemli bir maç oynayacağız. Orduspor olarak güçlüyüz. Bu gücümüzü sahaya yansıttığımız zaman her takımı yenecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. İnanıyorum ki Rize'den camiamıza yakışır güzellikte bir futbolda ortaya koyarak 3 puanı alarak geleceğiz" diye konuştu.

26 yıllık Süper Lig hasretinin sonra ermesi adına tüm kesimlerden destek beklediklerini ifade eden Tütüneker, "Büyük Orduspor taraftarımızla ve tüm değerlerimizle oluşturacağımız bu güzel beraberlik sezon sonunda Süper Lig'le taçlanacaktır. Bizlerin en büyük amacı bu büyük camiaya Süper Lig sevincini yaşatmaktır. Camiamızdan sabırlı ve sakin olmalarını istiyoruz. Unutmayalım ki, bugünlere çok büyük fedakarlıklar yapılarak gelindi" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2011 Cuma 12:06:00
Güncelleme :18 Şubat 2011 Cuma 13:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?