3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor'da 4 transfer

ORDUSPOR'DA 4 TRANSFER

Bank Asya 1. Lig'de Orduspor, İsveç Ligi'nden 2 yabancı futbolcu ile Ankaragücü'nden Volkan Arslan ve Galatasaray'dan Serdar Eyilik ile sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Orduspor, Ankaragücü'nden Volkan Arslan ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Bugün Ordu'ya gelerek Orduspor Kulübü Genel Sekreteri Avukat Adem Türkmen ile görüştükten sonra sözleşme imzalayan ve mor beyazlı forma ile poz veren Volkan Arslan, Orduspor ile anlaşmaktan mutlu olduğunu söyledi. Teknik direktör Ahmet Akcan da , Volkan'ın takıma büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Yaptığımız teklifi kabul etti. Onunla güzel başarılara imza atacağız" diye konuştu.

Transfer çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen de Galatasaray'dan Serdar Eyilik ile görüşmesinden olumlu ayrıldı. Serdar Eyilik, Orduspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Öte yandan Mor-beyazlı takım İsveç Ligi'nden Vasalunds takımından satrfor Anatoly Ponomarev ve QViding takımından sağ açık Matias Bulunu'yu transfer etti. Her iki futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 16:23:05
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 20:35:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?