3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor'da galibiyet sevinci

ORDUSPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ

Bank Asya 1. Lig'de Karşıyaka deplasmanından 3 puanla dönen ve liderle arasındaki puan farkını ikiye düşüren Orduspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Orduspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Karşıyaka galibiyeti ile ilk 2 yolunda önemli bir aşama kaydettiklerini belirterek, "Şimdi hedefimiz sahamızda misafir edeceğimiz Denizlispor" dedi.

Karşıyaka maçında rakiplerinden daha istekli oynadıklarını ve iki gollü galibiyet aldıklarını belirten Tütüneker, hava şartları nedeniyle ağırlaşan zeminde temkinli ve kontrollü oynamak zorunda kaldıklarını belirtti. İkinci yarıda oyuna ağırlıklarını koyduklarını belirten Tütüneker, "Karşıyaka gibi güçlü bir takım karşısından 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Şu anda ligde 26 puanla 3. sıradayız. Liderle aramızda sadece 2 puan var. Bu hafta ikinci sıradaki Denizlispor ile kendi sahamızda oynayacağız. Bu

ligde her şey olabilir, belki ilk yarıyı lider olarak da tamamlayabiliriz. Ben bütün oyuncularıma güveniyorum. İnşallah sezon başında koyduğumuz hedefe ulaşırız'' diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 14:49:00
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 18:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaşar sakarya IP: 85.105.67.xxx Tarih : 15.12.2010 14:43:49

Uğur hocam sana  güveniyoruz....super lige taşı şu takmıda ...bitsin şu özlem..yetkililer yeni yapılacak stadyuma ismini altın harflerle yazarlar temennisi ile :)))