3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor'da galibiyet sevinci

ORDUSPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ

Bank Asya 1. Lig'de son 3 haftada 7 puan elde eden Orduspor'da Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle devam edeceğiz" dedi.

Lider Karabükspor deplasmanında galip bitirmek üzere oldukları karşılaşmayı elle atılan bir golle berabere bitirdiklerini, ardından Karşıyaka ve deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu yenmeyi başardıklarını belirten Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, her geçen gün takım oyunu oynamaya başladıklarını dile getirdi. Devre arasında takıma katılanlarla birlikte çok ciddi bir kadroya sahip olduklarını belirten Türkmen, "Öncelikle takım olmak gerekiyor. Bunun içinde zaman gerekiyor. Giderek takım olmaya başladık.

Yavaş yavaş tehlikeli bölgeden uzaklaşıyoruz. Rize maçında galibiyet aldığımız takdirde büyük ölçüde uzaklaşmış olacağız. 3 maçtan 7 puan aldık. Aynı ciddiyetle, rehavete kapılmadan devam edeceğiz. Ben teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyorum. Sezon sonunda bu takımı koruyacağız" diye konuştu.

Teknik direktör Ahmet Akcan'ın eleştirilmesini normal karşıladığını belirten Türkmen, şöyle konuştu: "Unutulmasın ki, eleştirilmeyen teknik direktör yoktur. Christoph Daum da eleştiriliyor, ama Fenerbahçe bugün şampiyonluğa oynuyor. Dün Beşiktaş'ın teknik direktörü olan Vicente Del Bosque de eleştiriliyordu, adam bugün İspanya Milli Takımı'nın başında. Orduspor teknik kadrosu sadece Ahmet Akcan'dan ibaret değil. 5 kişilik bir ekip. Dolayısıyla bu ekip bu takımın başarısı için çalışıyor. Onlara destek olmak gerekiyor."

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2010 Pazartesi 12:45:04
Güncelleme :29 Mart 2010 Pazartesi 17:10:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nuhkahveci IP: 95.15.25.xxx Tarih : 30.03.2010 14:07:51

Başkanın dediği doğru her başarıszlıkta fatura teknik tk kesilir,burada en büyük sorumluluk o kentti temsil eden futbolcu kardeşlerime düşmektedir.onlar başarılı olurlarsa bizlerin her zaman arkalarında olduklarını unutmasınlar ordusporumuza başarılar...