5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Orduspor'da hedef Süper Lig

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Orduspor'da yeni yönetim kurulu açıklandı. 15 Haziran'da yapılan genel kurul sonrası göreve gelen Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, yeni yönetim kurulunu açıkladı. Yapılan tüzük değişikliği ile 20 kişiye çıkarılan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Şükrü Bodur (Başkan), Servet Şahin, Emin Poyraz, Ali Mertan, Hakan Şen, Avni Özel, Mehmet Gürses, İhsan Çetinceviz, Ender Kırca, Veysel Serdaroğlu, İlker Karaman, Nedim Türkmen, Mücahit Şen, Ayhan Özata, Yusuf hartamacı, Erkan Şahin, Rahmi Çağan, Abdullah Kalafat, Orhan Tatar, Haluk İmamoğlu(İstanbul Temsilcisi), Bahadır Karlıbel (Ankara temsilcisi)". 

Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, bu yıl hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi. Teknik Direktör Yücel İldiz ile yeniden anlaştıklarını, iç ve dış transferde kaliteli futbolcular transfer edeceklerini belirten Başkan Bodur, "Zor bir görevi bu arkadaşlarımla almış bulunuyorum. En kısa sürede transfer komitemizi oluşturarak seri bir şekilde çalışmaya başlayacağız. Kamuoyunun desteği ile bu yıl Süper Lig'e çıkmak için yoğun bir şekilde çalışacağız. Allah yardımcımız olsun" dedi.
.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2006 Çarşamba 14:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tarkan Deniz IP: 85.97.128.xxx Tarih : 22.06.2006 11:21:49
Ordu Spor Yeni Yönetim Kurulunu tebrik eder başarılar dilerim. Yönetime yeni giren isimleri kutlarım.Bu arada her daim Ordu Spora destek veren ve uzun yıllardır Ordu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlerde bulunan hayırsever iş adamı değerli abim ve kuzenim Ecz.Servet Şahin'i ayrıca tebrik ederim.Başkan Şükrü Bodur'dan ve dolayısı ile takımdan tek beklentimiz mazeretsiz mutlak başarıdır.Ordu Spor'un arkasında koca bir Ordu vardır.Tek yapılması gereken harekete geçirmek.Saygılarımla, Tarkan Deniz Ordu ili Gönüllü Turizm Elçici ve Proje Haz.Kom.Üyesi, Uluslararası Genç Ticaret Odası Avrasya Direktörü