3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor'da keyifli kahvaltı

ORDUSPOR'DA KEYİFLİ KAHVALTI

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Ankaragücü ile sahasında karşılaşacak olan Orduspor'da yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Aktaşlar Restuarunt'ta düzenlenen sabah kahvaltısına Orduspor As Başkanı Erkan Şahin, Orduspor Genel Sekreteri Av. Adem Türkmen, Basın Sözcüsü Ferit Şahin, Orduspor Genel Menajeri Naşit Oskay, teknik direktör Ahmet Akcan ve futbolcular keyifli ve neşeli bir sabah kahvaltısı yaparak moral buldular. Bu arada taraftar grubu adına amigo Murat Aydın, teknik direktör Ahmet Akcan'a bir buket hediye ederek gerek Ankaragücü maçında gerekse ilk 6 yolunda başarılar diledi.

Orduspor teknik direktörü Ahmet Akcan, kahvaltıda yaptığı kısa konuşmada, Orduspor'a başarılı olmak için geldiğini ve takım üzerinde herhangi bir baskı hissetmeden başarılı olmak istediklerini vurguladı. Akcan, "Daha önce hep şampiyonluktan bahsediyorduk. Taraftar arkadaşlarımız şimdi ilk 6 yolunda başarılar diledi. Elbette niyetimiz ve hedefimiz belli ama herhangi bir baskı hissetmeden, başarılı maçlar çıkararak ulaşmak istediğimiz yere ulaşmak istiyoruz" dedi.

ORDUSPOR'DA KEYİFLİ KAHVALTI
ORDUSPOR'DA KEYİFLİ KAHVALTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 16:35:01
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 16:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?