4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Orduspor'da tek hedef play-off

ORDUSPOR'DA TEK HEDEF PLAY-OFF

Bank Asya 1. Lig'de son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla Süper Lig hedefinden uzaklaşan Orduspor'da artık Play-Off konuşuluyor.

Sezon başından bu yana 'Şampiyonluk ve Süper Lig' üzerine açıklamaların yapıldığı Orduspor, bu hedefinden uzaklaşınca taraftarlar büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Gerçekçi olmak lazım, ilk iki şansımız yok" dedi.

Kalan 4 maçın final havasında geçeceğini dile getiren Diyadin, "İlk iki için şansımız yok. Gerçekçi olmak lazım. Ama önümüzde 4 maç var. Rakiplerimizin de alacağı puan önemli. Bu maçlardan sonra Play-Off'a katılacağımızı zannediyoruz. İlk 8 takımın şansı kadar bizim de Play-Off şansımız var. Önümüzdeki 4 maç için her hafta bir kırılma noktası olacak. Önümüzdeki 4 maçı en iyi şekilde değerlendirip Play-Off bölümüne katılmak istiyoruz. Play-Off için yukarıdaki üç takım hariç diğer 5 takımla şansımız eşit"

diye konuştu.

ORDUSPOR'DA TEK HEDEF PLAY-OFF
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 11:16:02
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 17:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal BEYLİ IP: 78.174.56.xxx Tarih : 19.04.2011 21:42:30

Ne yazık ki köprünün altından çok sular aktı,hala da akmaya devam ediyor...Bu yıl seyrettiğimiz  en zayıf Orduspor karması bu..2.lig B'den gelen o takım ve ekip ruhu olsaydı açık ara liderdik..Yazık çok yazık oldu kaçan o fırsatlara..Biz en iyisi seneye bakalım ve takımı sil baştan değiştirelim...