3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor'da yüzler gülüyor

ORDUSPOR SERİYE BAĞLADI

Bank Asya 1. Lig'i takımlarından Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, üst üste 4. maçlarını da kazandıklarını belirterek "İstikrarı yakaladık" dedi.

Bu sezon içinde ilk kez 4 maçı üst üste kazandıklarını ve puan sıralamasında üst basamaklara doğru çıkarak düşme hattından uzaklaştıklarını belirten Nedim Türkmen, takımın artık kazanmayı öğrendiğini belirtti. Seyircisiz oynanan Kocaelispor maçına temkinli çıktıklarını dile getiren Türkmen, "Düşmesi kesinleşmiş olsa bile Kocaelispor'un bir sürpriz yapabileceğini düşünerek temkinli oynadık. Bu maçı da kazandığımız için mutluyuz. Artık kazanmayı öğrendik. Bu istikrarı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Son haftalarda çıkışa geçen Hacettepe ile sahalarında oynayacakları maçtan da galibiyet hedeflediklerini vurgulayan Türkmen, "İki takımda form tutmuş durumda. Güzel ve kaliteli bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kazanmayı amaçlıyoruz. Bu maçı da alırsak rahatlayacak, hatta gelecek sezonun hazırlıklarına bile başlayacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 16:19:05
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 16:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?