3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor'da yüzler gülüyor

ORDUSPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Bank Asya 1. Lig'de üst üste 3. maçını da kazanan Orduspor'da yüzler gülüyor.

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle düşme hattından büyük ölçüde çıkarak 10. sıraya yerleşen Orduspor'da, Çaykur Rizespor ile oynadıkları Karadeniz derbisinden galip çıkmanın sevinci yaşanıyor.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Ç. Rizespor maçını düşme hattından sıyrılmak için kazanmaları gerektiğini ve 3 puana ulaşmaktan mutlu olduklarını söyledi. Bu galibiyet ile rahatladıklarını dile getiren Türkmen, "Maçı kazandığımız için mutluyuz. Ancak bu galibiyet Ordu-Rize dostluğunu asla bozmayacak. Sonuç

ne olursa olsun gerek maçtan önceki gerek maçtan sonraki görüntüler, Türkiye'ye örnek olmalı diye düşünüyorum. Önemli olan, insanların birbirinin boğazını sıktığı görüntülerin yaşandığı günümüzde iki Karadeniz takımının dostluğuydu" dedi.

36 puana ulaşarak 10. sıraya çıktıklarını hatırlatan Türkmen, "Bizim hedefimiz son 5 maçımızı da kazanmaktır. Artık takım olduk. Takım olduğunuz zaman başarı geliyor. Orduspor taraftarlarına da çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizi anlıyorlar ve destek veriyorlar. Düşünün Karabük şampiyonluğa oynuyor ama bu kadar seyirciye oynayamıyor. Bu taraftara şampiyonluk yakışır. Onlara bu hediyeyi inşallah gelecek yıl vereceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 11:16:03
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 11:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?