3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Orduspor'dan alt yapıya yeni tesis

ORDUSPOR'DAN ALT YAPIYA YENİ TESİS

Bank Asya 1. Lig'de yeni sezona Süper Lig parolasıyla hazırlanan Orduspor, alt yapısını ihmal etmiyor. Alt yapı için hazırlanan yapımı tamamlanan kulüp binasının açılısı temmuz ayı sonunda gerçekleştirilecek.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Süper Lig yolunda mücadele verirken güçlü bir altyapıya da büyük önem verdiklerin ibelirtti. Altyapı tesis binasının Temmuz ayı sonunda açılacağını dile getiren Türkmen, alt yapı takımının görevlendirilmelerinde de değişiklikler yaptıklarını kaydetti. Türkmen, altyapı koordinatörlüğüne A2 Teknik Sorumlusu Turgut Kır'ın getirildiğini, A2 ve U-18 kaleci antrenörü Mehmet Bahtiyar'ın akademi sorumluluğuna, U-17, U-16, U-15, U-14 kaleci eğitmeni Necdet Sarıalioğlu, Futbol Okulları Antrenörlüklerine ise Kamil Yılmaz, Abdullah İştar, Muzaffer Demir, Ali Şahin, Yalçın Gürsoy'un getirildiğini belirtti.

Masörlüğe Sedat Kocatepe, malzemeciliğe Mehmet Karadeniz, şoförlüğe İbrahim Türkmen'in getirildiğini belirten Türkmen, "Yeni sezonun Ordusporumuza ve tüm branşlara altyapımıza güzellikler getirmesini diliyorum. İnanıyorum ki bu büyük camia 26 yıllık Süper Lig özlemine 2010-2011 sezonunda son verecek. Altyapısına önem veren bir Orduspor olarak alt yapı akademisinin Temmuz ayı sonuna açılışını yapacağız.Yolumuza eser bırakarak devam ediyoruz" dedi.

Türkmen, geçen sezon Orduspor menajerliğini yapan Naşit Oskay'ın ise yeni dönemde Orduspor'un Marmaris temsilciliğine getirildiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 17:35:03
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 17:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?