4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Orduspor'u hırs bastı

ORDUSPOR'U HIRS BASTI

Orduspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 3 haftadır yaşadıkları şanssızlığa bu hafta saha ve seyircileri önünde konuk edecekleri Akhisar Belediyespor maçıyla son vereceklerini söyledi.

Tütüneker, Orduspor gibi büyük bir camianın 26 yıllık Süper Lig özlemine son vermek için kararlı olduklarını belirterek herkesi 'sakin ve sabırlı' olmaya çağırdı. Bu dakikadan sonra taraftara büyük iş düştüğünü belirten Tütüneker, "Orduspor olarak tüm değerlerimizle beraber, topyekun, tek yumruk olarak, büyük taraftarımızdan 90 dakika boyunca takıma destek olmalarını istiyoruz. Çünkü artık final haftaları başladı ve son 3 haftadır yaşadığımız şanssızlığa Akhisar maçında son vermek ve büyük taraftarımızı camiamızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Süper Lig yolunda Ordu'da 6 'final' maç yapacaklarını vurgulayan Tütüneker, "Bu final haftalarında tek yumruk olmalıyız. Orduspor olarak geride kalan 11 final maçımızda en iyi performansı ortaya koyarak, inanıyorum ki büyük Orduspor taraftarımızın desteği ile Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 16:11:01
Güncelleme :24 Şubat 2011 Perşembe 18:46:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal Ordulu IP: 78.174.5.xxx Tarih : 25.02.2011 19:11:42

Zor dostum zor..Haftalar önce yazmıştım..Tesadüfen lider olduk..bir kaç hafta devam ettik..İlk altı ise çok zor, hatta imkansız..Çünkü evinde maç kazanamayan takım  zirveye çıkabilir mi ?