3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Otomobilin çarptığı yaşlı adam öldü

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM ÖLDÜ

Ordu'da yolun karşısına geçmekte olan yaşlı adam, alkollü olduğu iddia edilen sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Şahincili Mahallesi, Ordu-Ulubey kara yolu üzerinde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Y. (30) yönetimindeki 52 FN 899 plakalı otomobil, şehir merkezinden Ulubey istikametine seyir halindeyken, yolun karşısına geçmeye çalışan Hikmet Korkmaz'a (77) çarptı. Çarpmanın etkisiyle önce araç camına çarpan, daha sonra fırlayarak başını kaldırıma vuran yaşlı adam ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk

müdahalenin ardından yaşlı adam, Ordu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaşlı adam, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası araç içerisindeki boş bira şişeleri dikkat çekti. Kaza yerine gelen polis ekiplerince sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Boztepe Devlet Hastanesi'ne götürülen sürücünün 80 promil alkollü çıktığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM ÖLDÜ
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM ÖLDÜ
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 12:50:02
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 18:20:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş58 IP: 78.167.138.xxx Tarih : 2.04.2010 00:26:12

bugüne kadar gördüğüm en rezil trafik maalesef orduda var.burada herkes kendini en iyi sürücü zannediyor ve kurallara hiç uymuyorlar.ordu da araç kullanıyorsanız ve bizim gibi de yabancıysanız.özellikle minibüslere,doğan,şahin marka araç sürücülerine ve cip tipi araçlara lütfen dikkat edin.