3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Özel İdare hizmet binası açıldı

ÖZEL İDARE HİZMET BİNASI AÇILDI

Ordu Özel İdaresi Ünye Hizmet Binası törenle hizmete girdi.

Törene Ünye Kaymakamı Dr. Osman Günaydın, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş, İl genel Meclis Sekreteri Mustafa Yılmaz, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, İl Genel Meclis Üyeleri, çevre belde belediye başkanları, oda başkanları ve muhtarlar katıldı. Program, saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlk olarak konuşma yapan İl Genel Meclis Üyesi Fahri Şahin, “Bölgemize çok iyi, bakımlı bir özel idare binası yapılmış durumda. Bu Özel İdare Bakım Evimizin bölgemize çok iyi hizmetler vereceğini biliyoruz. Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçeleri olmak üzere 154 köye hitap edecek bu bakım evi burada yenilenen yüzü ile açılışını gerçekleştiriyoruz” dedi.

KÖYDES ve BELDES projeleri ile hizmetlerin her geçen gün katlandığını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Bugün Ünye'mizin gerçekten heyecanlı ve mutlu bir günüdür” diye konuştu.

İl özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, İl Özel İdare binasının günün şartlarına uygun hale getirildiğini vurguladı. Yılmaz, “Geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğum geziler sonrasında buranın büyümesi gerektiğini biliyorduk ve bu hizmet bu yıla nasip oldu. Ordu, Ünye, Fatsa ve Gölköy merkez olmak üzere toplam 4 merkezde hizmet vermeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş yaptığı konuşmada, “Devlet vatandaş iş birliği ile kalkınma programlarımızı yapıyoruz. Bizler, Özel İdare olarak sadece köylere hizmet götüren bir kurum olarak değil, il genelinde yapılması gereken her türlü işlerde hizmet yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Son konuşmayı ise kaymakam Dr. Osman Günaydın yaptı. Kaymakam Günaydın şunları kaydetti: “Burada 21 iş aracımız ve 52 personelimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu binamız bizlerin daha iyi hizmet etmesi açısından daha kullanışlı bir hale geldi. Yenilenen hizmet yerimizi bölgemize hayırlı olsun.”

Daha sonra kurdele kesilerek yeni hizmet binası hizmete sunuldu.

ÖZEL İDARE HİZMET BİNASI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 15:29:03
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 16:26:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?