5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Patozcular yüksek fiyat istiyor

Ordu'da fındık hasadıyla çalışmaya başlayan patozcular, 55 YTL olarak açıklanan resmi tarifeye rağmen 80-100 YTL arasında ücret talep ediyor. 

Çevre ve görüntü kirliliğine sebep oldukları gerekçesiyle şehir merkezine girmeleri yasaklanan ve köylere hizmet veren patozcular, resmi olarak belirlenen 55 YTL patoz saat ücretine uymuyor. 80-100 YTL arasında ücret talep eden patozcular bu durumda haklı olduklarını savunarak, "Şehir merkezinde patoz çalıştıramıyoruz. Yüksek miktarda para cezası uygulanacağı söylendi. Biz de köylere yöneldik. Ancak 1 saatlik iş için kilometrelerce yol kat ediyoruz. Bu durum ücretlere de yansıyor" dedi. 

Çoğunlukla Samsun'un Terme İlçesi'nden gelen patoz makineleri, şehir dışında müşteri bekliyor.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2006 Çarşamba 17:24:41
Güncelleme :24 Ağustos 2006 Perşembe 12:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yücel TEYIN IP: 84.57.170.xxx Tarih : 27.08.2006 03:48:38
ALLAH Cok Versin Derim. Bu 55 YTL Saat Ücreti Koyanlar, Yüksek Ücret Taleb Eden Bu Patuzcularida Denetleyebilirler. Her seyi Iyi Bilen Devletimiz (findigin fiyatini asagiya indirmesi gibi) BUNUN FIYATINI DA SAYIN BASBAKANA SORMALARI LAZIM. BIZIM BAKANLARIMIZ VE MILLET VEKILLERIMIZ. Simdi Neden Susuyorlar...Bu Bilgiyi Onlarin Yandaslari Onlara Iletmediler mi Acaba. Sayin OR TV. EDITÖRLERI SAYIN GÜZELSU VE EKIBI. LÜTVEN BU KONUYU SAYIN BAKANA ILETIN KI PATOZ VIYATLARINDAN HABERI OLSUN .OLA KI BASBAKAN BIR GAF DAHA YAPIP TA TERMEI KARDESLERIMIZI ÜZMESIN. ONLAR DA BIZIM GIBI MÜDÜRLERINDEN OLMASINLAR. TABI KI MEMNUN ISELER. Tekrar Saygilar Sunar Patuzcu Beylere BIRAZ INSAF ETMELERI GEREKTIGINI DÜSÜNÜYORUM. ORDU Ili Onlara Sadece Bu Sene Lazim Degil. Daha Cok Seneler Orduya Hizmet edeceklerini Bilmeleri Gerekir Diye Düsünüyorum: