3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Perşembe kavşağı ışıklandırılacak

PERŞEMBE KAVŞAĞI IŞIKLANDIRILACAK

Ordu'da belediye su ürünleri hali ile Perşembe otoban kavşağı arasındaki ışıksız bölgenin mayıs ayında ışıklandırılacağı açıklandı.

Bülent Ecevit Bulvar'ının devamında Ordu Belediyesi Su Ürünleri Hali ile Perşembe yol ayrımına kadar olan bölgede ışıklandırma bulunmaması trafik ve yaya güvenliğini tehlikeye düşürüyor. Bu güzergahı kullanan araç ve yayalardan sürekli şikayetlerinin gelmesi üzerine Ordu Valisi Orhan Düzgün olaya el koydu. Bu konuda TEDAŞ Müessese Müdürü Halil Mermer ile görüşen Vali Kaban, bölgenin en kısa sürede ışıklandırılması için talimat verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan TEDAŞ Müessese Müdürü Halil Mermer, söz konusu bölgenin en kısa sürede ihalesi yapılarak mayıs ayında ışıklandırılacağını söyledi.

Bölge Müdürlüğü ile görüşmelerin sürdüğünü ve ihaleye çıkmak için ödenek beklediklerini ifaden eden Mermer,"Bu tür sorun Perşembe ve Bolaman Kavşağı'nda var. Bölge Müdürlüğü ile görüşmeler yapıldı. Ödenek gelecek her iki kavşakta ışıklandırılacak. Kısa bir dönemde halledilecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 16:21:02
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 16:30:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?