5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Perşembe şenliğe hazırlanıyor

Perşembe'nin ilçe oluşunun 61. yıldönümü 2 gün süren şenliklerle kutlanacak. 

25 Haziran Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak olan kutlamalarda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Belediye Başkanı Selami Çarkcı ve Kaymakam Uğur Turan birer konuşma yapacaklar. Konuşmaların ardından geçit töreni gerçekleştirilecek. 61. yıl koşusunun yapılmasından sonra Çeşmeönü mevkiinde yağlı direk, 50, 100 ve 200 metre yüzme yarışmaları gerçekleştirilecek. Yason Burnu'nda gerçekleştirilecek uçurtma şenliğinin ardından akşam yine Cumhuriyet Meydanı'nda sanatçı Gaye Aksu'nun katılacağı bir konser düzenlenecek. 

Kutlamaların ikinci günü olan 26 Haziran Pazartesi günü Atatürk Caddesi'nde resim ve fotoğraf sergisi, balıkhane açılışı, çay bahçesi açılışı yapılacak. Yöresel yemek tanıtımı ve ikramın ardından voleybol ve halı saha turnuvalarının finali müsabakaları yapılacak. Akşam ise Türk Halk Müziği sanatçıları Kamil Sönmez ve Ümit Tokcan'ın katılacağı bir konser düzenlenecek. 

Karadeniz Bölgesi'nin en başarılı ilçe belediye başkanı seçilen Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı, Perşembeliler'e dolu dolu bir şenlik yaşatacaklarını söyledi.
.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2006 Çarşamba 14:33:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BaSaran IP: 85.97.115.xxx Tarih : 21.06.2006 18:01:07
Kent haber de olmasa bunlardan ordulu olarak haberimiz olmayacak. Ordusosyete.com Admini..