7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Polisten hediyeli uygulama

Ordu'nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Amirliği ekipleri, bayram tatili dönüşü kazaları önlemek için durdurdukları araçlardaki çocuklara "Emniyet kemerinizi takın, şerit ihlali yapmayın" gibi uyarıcı sözler söyleyen konuşan oyuncak polis arabası hediye etti.

Trafik ekipleri, Liman Kavşağı'nda özel otomobilleri durdurarak sürücüleri hem kazalara karşı uyardı hem de araç içerisinde bulunan çocuklara oyuncak polis arabası hediye etti. Bayram tatili dönüşü kazaları önlemek için polisin bu uygulaması vatandaşları memnun etti. "Emniyet kemerinizi takın, şerit ihlali yapmayın" gibi uyarıcı sözler söyleyen konuşan oyuncak polis arabası, çocukların yanı sıra büyüklerin de ilgisini çekti.

Fatsa Trafik Denetleme Büro Amir Vekili Mustafa Yaman, "Bayram tatili dönüşü yolundaki sürücüleri uyarıyoruz. Trafikte daha dikkatli, daha duyarlı seyretmelerini söyleyerek, kazasız belasız evlerine ulaşmalarını arzuluyoruz. Uygulama yaparken çocuklara konuşan araba veriyoruz. Özellikle çocuklara veriyoruz ki onlar bu konuda daha dikkatli. Sürücüleri, anne-babalarını uyarıyorlar. Bunun da faydasını görüyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 11:25:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?