5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

PTT 166 yaşında

PTT Ordu Başmüdürü Mustafa Ünal, Ordu'da hızla yenilendiklerini, daha hızlı ve atak bir kurum haline geldiklerini söyledi. 

PTT Teşkilatının 166. yıldönümü Ordu'da törenlerle kutlandı. İlk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan törenler PTT Başmüdürlük binasında devam etti. Barkovizyon gösterilerinin de yer aldığı kutlamalar kapsamında personele bir konuşma yapan PTT Başmüdürü Mustafa Ünal, kurum olarak her geçen gün yenilediklerini söyledi. 

Özellikle 'PTT Bank' projesinin kurumun önemini daha da arttırdığını belirten Ünal, bu proje ile mükemmelliği yakalama konusunda önemli bir adım atıldığını da kaydederek, şunları söyledi: "Ordu'da yenilenme çalışmalarımız hızla sürmektedir. Ordu Sanayi PTT şubesi tadilat çalışmaları bitmiştir. Kasım ayı ortalarında faaliyete geçecektir. Ünye PTT hizmet müdürlüğünün inşaatı devam etmektedir. Fatsa PTT hizmet binası proje aşamasındadır. 2007 yılı içinde Bolaman, Yalıköy, Medreseönü PTT şubelerimiz ile Perşembe ve Gölköy PTT hizmet binalarımız PTT Bank konseptine göre yenilenecektir. 2007 yılında faaliyetlerimizi en verimli bir şekilde yerine getirmenin gayret ve çabası içerisindeyiz." 

Ünal, halen 26 ilde uygulanan motorize ekipten oluşan "Kapıdan Kapıya Teslim" hizmetine Ordu ilinin de dahil edildiği müjdesini verdi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 14:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?