3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Rotayı şampiyonluğa kırdık!

ORDUSPOR BAŞKANI İDDİALI

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, bu sezon rotayı şampiyonluğa kırdıklarını belirterek, "Bu şehre sözümüz var. Mutlaka Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

Üç yıllığına göreve geldiklerini, bu yıl ikinci yılları olduğuna dikkat çeken Nedim Türkmen, "İlk yıl zorlandık ama ligi iyi bir yerde bitirdik. Bu yıl ise transferlerimizle güçlendik ve rotayı şampiyonluğa kırdık. Yolumuzdan bizi hiçbir güç çeviremez. Bu şehri sevindirmek istiyoruz" diye konuştu.

Yeni transferlerle süper lig ayarında bir takım haline geldiklerini ve ilk ikiye oynayacaklarını dile getiren Türkmen, taraftarlardan da destek istedi. Türkmen, "Taraftarlarımızdan kombine ve forma satışlarına ilgi göstermelerini istiyoruz. Kombinelerin tamamı satılmalı, 15 bin forma satışı bekliyoruz. 19 Eylül stadının tribünlerinin her maçta tıklım tıklım dolmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Bir çok takımın maddi imkansızlık sebebiyle transfer yapamadığını, kendilerinin ise 10 milyon liralık bir takım oluşturduklarını vurgulayan Türkmen, "Bu sezon ilk ikinin en büyük adayı Orduspor'dur. Adanaspor, Karşıyaka, Denizli, Rizespor, Boluspor ise favoridir" açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 11:18:04
Güncelleme :3 Ağustos 2010 Salı 12:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?